Indhold

En artikel fra: infrateket.dk

Cookie- og Privatlivspolitik

Infrateket.dk anvender cookies. Hvis du ikke vil modtage cookies, så skal du enten lade være med at besøge Infrateket.dk, eller indstille din browser til at blokere cookies. Hvis du blokerer for cookies, så vil der være enkelte funktioner på websitet, der ikke virker.

Hvis din internetbrowser er indstillet til at modtage cookies, så bliver det betragtet som en stiltiende accept for modtagelse af cookies. Du vil dog altid blive mødt af sidehovedet med cookieadvarslen, indtil du har kvitteret for at have modtaget meddelelsen ved at klikke på "OK, Jeg vil gerne modtage cookies"-knappen.

Læs mere om cookies og hvad du kan gøre herunder.

Hvad er cookies og hvad bruges de til på Infrateket.dk?

Cookies gemmes og anvendes af stort set alle websites. En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på din computer. Formålet er at holde styr på midlertidige data mens du er på websitet, samt at kunne genkende computeren, næste gang du besøger websitet fra den samme computer.

Cookies indeholder ikke programmer, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores website
Cookies fra andre websites

Infrateket.dk anvender reklamer fra følgende tredjepart, der gemmer cookies, og dermed har adgang til dem:

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Hvis du ikke ønsker at der gemmes cookies på din computer, så kan du indstille din browser til at afvise cookies. Du kan også slette cookies, der allerede er blevet lagt på din computer. På nedenstående links kan du finde hjælp til indstilling af de mest almindelige internetbrowsere. Disse links åbner i et nyt vindue.

(... og ja, de sider, som ovenstående links henviser til, bruger også cookies :-) ).

Brug af personoplysninger

Her gemmes ingen personlige oplysninger, medmindre du selv skriver og indsender dem i gæstebogen. IP-adressen, som du tilgår Infrateket.dk fra, kan blive indsamlet og anvendt til intern statistik. Der udleveres ingen oplysninger fra Infrateket.dk til andre.

I gæstebogen kan du anføre din e-mailadresse, men den gemmes kun i en intern database og kan ikke vises i gæstebogen. Den misbruges eller videregives ikke til nogen, og vil kun blive benyttet af webmasteren, hvis der opstår tvivl om dit indlæg i gæstebogen (det endnu ikke sket, siden starten af gæstebogen i år 2006).

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Infrateket.dk, skal du rette henvendelse til webmaster på e-mail (se e-mailadressen nederst på denne side). Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ejeroplysninger

Infrateket.dk er privat ejet. Det ejes og redigeres af:

Arne Crown
Tyrsbjergvej 7
5210 Odense NV
Danmark

Telefon: +45 66 16 50 60

Email: Kontakt til Webmaster: 

Copyright - © - Ophavsret - Arne Crown

www.infrateket.dk

AP040-1 /2014-05-02 17:46

Kontakt til Webmaster: